SPOTIFY PREMIUM 30 DAGAR - freeee

Halluuu!
Kom precis hem från Krisitnehamn, var ju och handlade med mamma! Trodde vi skulle åka till Karlstad, men det gjorde vi inte! Köpte en film på Maxi för 59 spänn, True Man Show eller vad den hette. Har sett den typ 1 gång och det är inget bra på tvn ikvälls så, why not liksom?
 
På spotify så är det ju typ 30 dagars gratis premium, men man måste fixa med kort osv och eftersom jag inte har nått måste jag kolla om jag får för mamma osv...
Ajaaa, jag skriver senare, ska försöka övertala henne nudå, haha!
 
KOMMENTERA

INGEN TRÄNING IDAG...

Harry Potter är alldeles strax slut, så just nu håller jag på att fixa lite bilder till instagram i en app. Min top secret app som jag kallar den... ;)
Mamma kommer hem vid 16, då åker jag förmodligen med och handlar med henne, ska försöka övertala henne att gå in i Lager 157, jag har ju faktiskt inte varit inne där någon gång...
Tyvärr är det ju ingen träning idag... Skulle gärna vilja ha det eftersom jag inte kunnat testa klubban än, haha!
Och uppehåll på Vampire Diaries är det också... I två äckliga veckor. Hur ska jag klara mig utan ett avsnitt på TVÅ VECKOR?!
Men jag skriver senare, ska gråta lite nu ↑
Tumblr_mixmuc3gnf1rp7u6no1_500_large
Omg, kolla på dessa vackra ögon. #död
KOMMENTERA

HARRY POTTER

Sitter i soffan just nu och kollar på Harry Potter och gör mig iordning, vet inte hur många gånger jag sett den, det är lika bra varje gång!! Vad gör ni?
Bejhy0wcyaajbh4_large
Always
KOMMENTERA

DUSCHa?

Shuuu!
Sitter i mitt rum och typ halvsover framför datorn, är verkligen super trött haha! Men jag vaknade vid typ 9, men somnade om till 11, göttgött. Enda gången jag gått upp ur sängen är för att släppa ut ena min katt...
 
Men jag kollar runt lite på datorn just nu, lite bloggar osv, lyssnar på musik, like always. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, kanske åker in till stan eller nått annat... Har ingen aning som sagt! Funderar på att duscha snart också... Men orkar inte, fast jag skulle behöva det. Haha!
Men jag skriver senare, puss!
531092_515579855152521_128235260_n_large
KOMMENTERA

HAHA

Hahah asså jag orkar inte... Har suttit och lyssnat på Smurfarna och massa andra liknande låtar i en timme snart... Övertrött? Ja! Hahah.
 
Men jag ska faktiskt stänga av datorn nu, sen gå till toan för att borsta tänderna, sen sova. Godnatt, skriver mera imorgon. ♥♥
                                            
KOMMENTERA

NEW IN

Allt jag köpte förut, tänkte lägga upp bild på tröjan jag köpte igår, men kom på att jag inte har tagit någon bild på den haha, och jag orkar inte göra det nu, så gör det kanske imorgon, får se! + att jag köpte godis, men det är inte speciellt värt att lägga upp bild på, alla vet ju hur godis ser ut, haha!
Mascara: Cubus 99:-
Halsband: Partaj 89:-
Boll: Team Sportia 19:-
KOMMENTERA

@ I SOFFAN

"Ian: Hello Nina: Hello Hello"
Sitter i soffan just nu och kollar på mästerkockarna med mamma, Alva och Marcus! Kom hem för typ en timme sen eller nått. Det är Mia på Grötö sen också, nicenice!
 
På stan så köpte jag en mascara för 99:-, det var rea på den och den skulle egentligen kostat 149:- så då passade jag på, från cubus var den förresten! Köpte en innebandyboll på Team Sportia också, kunde inte välja färg så stog där ett bra tag, haha. Men det blev en rosaaa för 19:- fett billigt!! Sen köpte jag ett halsband från partaj som det stog "Wilma" på! Köpte även en glass på MC, tjock.se!! Sen gick jag till nöjesbutiken och köpte godis! Sen vid 18:10 så tog jag bussen hem!
 
Nu kommer resten av min kväll bestå utav att chilla, kolla på tv, sitta vid datorn och kolla på film + äta godis till det. Mysigt!! :]
Men jag skriver mera sen, ni får ha en fortsatt bra kväll. PUSS
Ja8dtjqfbjo_large
Snodde bilden från weheartit, hehe
KOMMENTERA

I bussen

Sitter på bussen hem nu, var ju på badhuset förut, men var bara där en stund, blev helt plötsligt döds trött och ville sova typ...

Mamma körde mig till stan när vi badat klart, skulle kolla runt lite! Men min mobil dör alldeles strax, har spelat Hayday så batteriet tar slut.. Haha!

Men jag berättar mer sen när jag sitter vid datorn, berättar även va jag köpt och så, hoppas ni haft en bra dag, för de har jag haft!! Puss

KOMMENTERA

MORNING ♥

Godmorgon!
Vaknade för typ 40 minuter sen, men ligger fortfarande kvar i sängen, har sovit jätte dåligt inatt, vaknat flera gånger osv.
 
Men just nu så kollar jag runt på lite bloggar jag läser, ringde precis Alva, försöker övertala henne att följa med sen, haha! Annars blir det bara mamma och jaaaag... Ajaaa skit samma! :]
 
Ska ju som sagt till badhuset idag, åker när mamma slutar jobbet vilket hon gör 13 eller 14! Så är väl där hela dagen, vet inte direkt när jag kommer hem då, men det märks väl!
 
Inatt kom även ett nytt PLL avsnitt ut, men ska inte se det förrens på fredag, datorn är jätte seg nu och på fredag får den "nytt" internet osv då det blir mycket snabbare då!!
Men jag skriver sen, ha det bra! ♥
Gjrcty-l-610x610-shoes-shorts_large
Tumblr_mitpgwg9im1qd8q7fo1_500_large
KOMMENTERA

Godnatt

KOMMENTERA

#IWANTJENNABACK

602248_608497695844051_557402019_n_large
 
KOMMENTERA

NYA INNEBANDY KLUBBAN

KOMMENTERA

HEMMA IGEN

Tjoooooooo!
Kom precis hem från stan, köpte ett linne (det jag pratade om förut) och en innebandy klubba!!!! Min nya soulmate, min livs kamrat, min BFF, det var kärlek vid första ögonkast. HAHhahah nejdå, men jag är super nöjd iallafall! Lägger upp bilder på både klubban och linnet sen om kameran har batteri och sammarbetar med mig!
 
Har fått endel frågor på frågestunden, fast alla är i olika inlägg *weird* haha, så har bestämt mig att jag ska svara i en video/vlogg/videoinlägg eller vad man kallar det! Kommer ångra mig stort, min röst låter hur dum som helst när man spelar in.. aja, jag bjuder på det, haha!
 
Blir att kolla på tv resten av kvällen förmodligen, fast det är inte något bra på tvn, hoppas det är Simpsons ikväll iallafall....
 
Ska försöka få med mig några/någon till badhuset imorgon, ska ju dit och vill inte direkt åka dit forever alone, haha!
Men jag ska kolla på 2 1/2 män, så jag skriver senare, bye!!
Tumblr_miu5kejmjd1r3r4beo1_500_large
Så jäkla snygga!!
KOMMENTERA

MOT STAN SNART

Tjenis!
Har precis sett ett avsnitt av Simpsons, blir nog att se ett till eftersom det kommer ett till direkt nu på 6:an!
 
Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka till stan och kolla på den innebandy klubban jag såg igår, ska nog gå till H&M också, hittade en tröja och en jätte snygg kjol där, men får se, har inte så jätte mycket pengar, typ 150 kr eller nått... Så köper nog bara en av dom! Sen ska jag försöka övertala mamma med MC, wish me luck!

Men jag ska sminka mig lite nu, skriver seeeen, pusss!
Tumblr_mityxgavyu1r8rt3po1_500_large
Tog första bilden från weheartit, haha!
KOMMENTERA

"We say goodbye in the pouring rain and I break down as you walk away"

KOMMENTERA