Right place right time

- Igår
KOMMENTERA

Snart framme!

Hellluuuuu!
 
Sitter i bilen och är framme typ om 45 minuter eller nått! Har åkt bil sen typ kvart i 5... är super trött nu, haha! :)
Förut så stannade vi i Arboga och käkade på donken, as gott. Va super hungriiig!! ;)

Nu i bilen så har jag typ sovit, och försökt kolla på det nya Vampire Diaries avsnittet, men kunde bara se typ 7 min på det eftersom det krånglade som fan, internetet är ju ganska dåligt eftersom vi åker bil osååå! Istället satte jag på ett avsnitt som vi laddat ner!

Nu lyssnar jag på musik, och är super trött, som tur är så är vi snart framme ju!! :)

Vet inte vad jag ska skriva mer... haha. Men jag skriver senare, vilket nog blir från mobilen,
Pussar
Proxy_large
Ni kan ju va sociala på kik iallafall, wilmis51
 
KOMMENTERA

Stockholm idag!!

Heeej!

kunde inte skriva nått imorse... Jag försov mig ju såklart.. vaknade 07:25, så hade typ fem min att gå till bussen.. :( men jag hann ju med som tur va! :)

Skoldagen var väl helt okej faktiskt, den kunde ju varit sämre! Sista lektionen så var det ju idrott och vi hade ju fystest! Det gick väll helt okej.. Jag blev klar typ först, så jag fick sluta 15 minuter före alla andra i klassen, haha!

Sen mötte jag Bella vid pingis bordet i skolan, så gick vi tillsammans till bussen, den var väldigt tidig idag... :€)

När vi gått av bussen så skjutsade Bella mig på cykeln, och när vi va typ vid dagis så såg vi polisen.. Vi fick typ panik!!! Hahahaha! ;)

Jag var tvungen att packa kläder oså, eftersom jag, Alva, pappa och farfar ska åka till Stockholm idag!! Eller så skulle vi åka imorgon.. hoppas på idag.. Alva tog som tur med sin datorn, hehe, så nu kan jag säkert kolla på det nya avsnittet av Vampire diaries hoppas jag...

Men har inget mer att skriva nu... Så jag skriver senare igen,
Pussar

KOMMENTERA

Men ååååhhh

Åhhhh.... skrev ett jätte långt inlägg på mobilen förut som helt försvann.. :(

Sitter och kollar på tv, men ska snart sova.. är super trött verkligen!

Men skriver Inge mer idag, är super trött... PUSS

KOMMENTERA

Starship

KOMMENTERA

ABOUT MY SCHOOL DAY

Hellluuuu!

Har precis kommit hem nu, så ska typ äta nått, sen plugga lite sen kolla på tvd och sen tränaa!
 
Skolan idag var chill! På hemkunskapen så gjorde vi raggmunk, as gott faktiskt. Godare än vad jag trodde det skulle bli iallafall... det smakade typ som pannkakor ;)
 
Sen på språkvalet kollade vi på en film, Holes tror jag den heter? Den är väl helt okej! Sen åt vii lunch! Sen hade vi idrott, trodde vi skulle ha fystestet idag, men han hade ändrat sig, så vi ska ha det imorgon istället... Hoppas min hals till låter det... :) Efter idrotten hade vi matte, det va ganska chill, vi sjöng typ "PI - låten" så har den på hjärnan nu oså.. haha! Sist hade vi svenska! Skrev äntligen klart min berättelse, 11 sidor blev det... Hahaha, endel hade bara skrivit 2 sidor.. Sen slutade jag, helt okej dag ändå!
 
Imorgon är det en aaaaaaaas tråkig skoldag... menmen!
 
Skriver seeeenare om jag hinner, annars skriver jag ikväll eller nått,
Pussar
230051_444891862234742_1157590623_n_large
- Så vintern kan vara över sen.
KOMMENTERA

För trött för skola....

Heeej!
 
Sitter i soffan, lyssnar på musik och plattar håret. Är super hungrig, vilket passar bra eftersom jag ska ha hemkunskap nu på morgonen!
 
Längtar tills bussen går, så jag kan sova igen och lyssna på musik samtidigt... När jag vaknade idag så ville inte jag gå upp.. Menmen.
 
Har fortfarande jätte ont i halsen och näsan.. och eftersom jag har ont i näsan så kommer jag säkert få ont i huvudet! Men tänker fortfarande vara med på idrotten... Och om jag är med på idrotten kan jag lika gärna vara med på träningen ikväll! :)
 
Sen efter skolan när jag kommer hem så ska jag plugga no, matte och so! Orkar inte egentligen... men måste, haha! Sen vid 17:40 går jag ner till hallen för att vara med på träning, eller iallafall kolla om jag mår sämre...
 
Men jag måste göra mig iordning nu... skriver mera senare,
Pussar
Want to win 4 Ultimate VIP passes and an all expense shopping spree and flight to One Direction’s New York concert in 2013? CLICK HERE TO SIGN UP!  Must have a Facebook! This contest is hosted by Delia’s and includes a FREE shopping spree, 4 UVIPs, 4 flights to New York city, a free hotel stay for two days and two night, and YOU’LL HAVE THE OPPORTUNITY TO MEET THE BOYS IN PERSON AND GET A PICTURE WITH THEM!
- Hahahahah så gulliiiiig
KOMMENTERA

GOODNIGHT

Hellu!

Ligger just nu i min säng och är helt slut... har jätte ont i halsen, kan knappt andas och är jätte varm på hela kroppen... hatar att va "halv sjuk"! :(

Imorgon slutar jag vid 15:05, och bussen går vid 15:30.. när jag kommer hem så måste jag plugga lite mer NO. och mer matteeee! Så drygt... hatar att plugga.

På fredag hoppas jag mår bättre än vad jag tror jag kommer må imorgon.. men då åker jag och Alva även till pappa..

Vi ska åka till Stockholm!!! :) Både vill, och inte vill..

Jag vill bara för att vi inte gjort nått sånt här en enda gång.. typ åkt någonstans, han har alltid struntat i det.

Och jag vill inte för att en kompis från Göteborg, Evelina, tror inte ni vet vem det är men iallafall... kommer till karlstad då, på söndag, hon ska typ spela handbolls cup (hellton cup tror jag den hette).. och då missar jag de, hade planerat att åka och titta på det men fick reda på att vi skulle åka till Stockholm då oså.. men jaja, kommer säkert se/träffa henne på konserten! ;)

Men tänkte inte direkt skriva nått mer.. utan jag tänkte mest säga godnatt osååå! :)

Skriver mer imorgon när jag kommer hem eller tidigare... får se,
Puss och godnatt!!

KOMMENTERA

Faster

Hahahaha, aw! Deras röster låter så gulliga...
KOMMENTERA

Lite om imorgon oså

Lucia träningen slutade vid 18:30, så då kom mamma och hämtade mig och Alva! När vi kom hem igen så hade mamma gjort mat till oss, så då käkade vi! Pasta och baconsås, inte direkt min grej, men det gick att äta!
 
Har verkligen super ont i halsen och är jätte varm i ansiktet, och fryser... Men ska tviiinga mig iväg till skolan imorgon.
 
Måste även tvinga mig vara med på idrotten, även om jag inte mår bra! Har inte varit "med" på dom senaste idrottslektionerna, eftersom jag varit halvsjuk hela tiden... :( Men Markus kommer säkert bli arg om jag inte är med, så tänker vara med även om jag är sjuk nu! :( Fast det kommer bli sjukt jobbigt då vi ska ha fystest typ.. aja!
 
Imorgon så har jag även hemkunskaap, as chill.. Kommer inte ihåg vad vi ska göra oså,, men hoppas på nått gott iallafall, så jag slipper äta skolmaten, haha! Har även språkval, idrott som sagt, matte och sist svenska imorgon! :)

På svenskan så håller vi typ på att skriva berättelser och vi skriver typ om miljön runt om kring osååå, har skrivit typ 8 sidor.. Och jag är inte ens klar än!!
 
Men jag ska kolla på Bonde söker fru nu (hahahah) och sen kolla på 99 saker med Erik och Mackan,
PUSSAR
- Gammal bild från i somras eller nått.. haha!
KOMMENTERA

Lucia träning snaaaart. ;)

Hej!
 
Utveckligssamtalet gick väl helt okej, fick reda på att jag suger på matte och NO, fast jag visste redan det! ;)
Annars var det ganska chill.
 
Sen efter det så körde mamma mig och Thea till Tingvalla hallarna, fotbollen var inställd... igen. Så vi va tvungna att var med på innebandyn istället, det va mycket roligare än fotbollen.. Så vi tänker nog byyyyta! :)
 
Sen körde mamma oss tillbaka till skolan eftersom Thea skulle åka buss oså, så när vi lämnat så åkte jag och mamma och käkade på donken, aaaaaaaaaaaaaaassssssss gott verkligen!!! :)
 
Sen så kom jag precis hem, kom hem för typ 20 min sen eller nått, direkt när jag kom hem så duschade jag, och nu sitter jag här.. Ska strax göra mig i ordning lite!

Drar ju på lucia träning strax, längtar efter lucia nu.. ;)

Men måste göra mig iordning nu eftersom jag ska åka kvart i feeeem!
Skriver mera när jag kommer hem,
Pussar
KOMMENTERA

Utvecklingssamtal idag

Godmorgoooon! :)
 
Sitter i soffan och plattar håret, ska strax gå iväg!
I skolan idag så har jag först engelska, sen NO, sen svenska, sen musik och sist elevens val, fotboll!
 
Men har som sagt, som rubriken lyder, så har jag utvecklingssamtal idag klockan 1, och då har vi musik! Så mamma ska köra mig till Våxnäs så jag kan va med på elevens val, sen så kör hon mig till skolan igen så jag kan hämta lite saker, sen åker vi hem!

Och idag är det lucia träning, åh.. nu vill jag bara att det ska bli juuuul ju!!! Dagen efter lucia åker jag ju till London.. heh ;)
 
Men hinner inte skriva mer, för tiden drar iväg...
Pusssar
Tumblr_mdjor4pc6j1r4lxqto1_500_large
- Bild från weheartit, vill ha sånna här snygga shorts...
KOMMENTERA

I sängen

Ligger i min säng nu, har varit ledsen/arg sedan jag kom hem från träningen.. jaja..

Har ingen lust att skriva nått mer idag nu när jag inte mår speciellt bra, känner mig så oönskad och oälskad av dom jag älskar... :(

Skriver mer imorgon, godnatt!

KOMMENTERA

Åhhh... Vill ha dessa klänningar också.. :(

599:-
KLÄNNINGAR - ICHI / KYTA DRESS - NELLY.COM
899:-
KLÄNNINGAR - ROSEMUNDE / JENNY DRESS - NELLY.COM
2195:-
KLÄNNINGAR - NOIR / LEA DRESS - NELLY.COM
 
KOMMENTERA

Kom precis hem!

Kom precis hem från träningen, den var ganska chill, vi gjorde inte så mycket! :) Vi fick våra träningställ också, men alla dom som tog byxor i strl. small hade inte kommit, så dom fick inga byxor oså, så jag fick inga! :(
 
Ska alldeles strax äta lövbiff och pommes, så jag skriver väl senare tror jag,
Pussar
 
KOMMENTERA