TRÄNING NÄSTA

KOMMENTERA

THEA SKILLAR LOSS

Thea skillar på idrotten förut lol. #KUNGEEEEEEN

KOMMENTERA

Lång text... Huhu

Hallå!
 
Håller på att ladda upp en video på Thea när hon skillade loss på idrotten förut, men mobilen är så seg så det tar ett tag... :( Hoppas det ens kommer upp, haha!
 
Skolan idag var helt okej, no:n idag va fett chill, hade vikarie och vi skulle typ va i datasalen osv, sen på språkvalet så va det också vikarie också chill! Var som sagt inte med på idrotten idag, hade massa iphones, haha Fickorna var typ fulla... Sen på matten hade vi vikarie också, var as trött, somnade nästan! Men bara nästan, lol. ;) Sen på svenskan hade jag prov, faila i början, kom verkligen inte på nått att skriva där... Sen kollade vi på Cruose eller vad den heter, typ Robinson Cruose elller nått sånt iaf!
 
Men nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, så vi kan börja ränsa i garderoben, sjukt tråkigt! Men måste hjälpa till iallafall.. Buhu
 
Skulle egentligen kolla på Pretty Little Liars just nu, men internetet krånglar massa, så det kommer ta år och dar om jag skulle kolla! Ska försöka få min syster att ta med sig datorn när hon ska till Marcus nästa gång och se om hon kan ladda ner säsong 1 & 2 ... ;)
 
Vid 17:30 typ så drar jag på innebandy träning, är inte speciellt på "hugget" just nu, men jaja ändras väl när jag kommer ner hoppas jag! Har ju inte spelat sen i söndags, på matchen. Va ju och firade Jonatan på förra träningen! (tisdags)
 
Idag kommer 4x12 ut i USA, taggade brudar & boyyyys????? Jag är taggad iallafall, like always ;)
 
Men hinner inte skriva mer, eller jag orkar inte skriva mer om man jag ska vara ärlig, haha! Skriver mera senare, vilket förmodligen blir efter min träning. PUSS
KOMMENTERA

Jan. 31, 2013

Sitter och har idrott just nu, men hann inte packa kläder imorse, förut på språkvalet så var det as chill! Lägger upp lite bilder haha! ;)

KOMMENTERA

NO

KOMMENTERA

WTF ARE YOU DOING WITH MY BABY?!

KOMMENTERA

FOOD TIME

Mamma har precis gjort i ordning makaroner och köttbullar till mig, bäst är du ♥ Så blir att äta det samtidigt som jag kollar på Sveriges Mästerkockar! Senare blir det att se på Mia på Grötö, love her!! Skriver sen. :)
 
HAHHAHHAHAHAHAHAHA "lika som bär"? wtf
KOMMENTERA

SEASON 2, I AM READY FOR YOU

Sitter i soffan just nu med täcket och datorn, och lite godis! Åt lite flingor förut, väntar på att Alva ska komma hem så vi kan göra mat! Börjar bli hungrig nu... Har sett klart alla avsnitt på säsong 1 av Pretty Little Liars, så ska börja med säsong 2 nu. "Pirrigt" ;)
Tumblr_mhfhg2bovc1qeysf2o1_500_large
KOMMENTERA

Hemma nuuuuue

Heeeej!
 
Kom precis hem från skolan, och skräll att jag startar datorn! ;) Men jag ska strax ta nått att äta, flingor eller nått. Senare blir det tacos, mums!!!
 
Skolan var helt okej, ganska seg... Imorgon har jag svenska prov, as svårt... Kommer få F. Vet inte ens vad jag ska plugga på... Aja, tänker kolla på det sen! Och på fredag har jag matte prov igen, hade ju A-delen igår. 3 äckliga prov denna vecka... Och NO prov i fredags, hata skolan.... Måste plugga lite engelska också, men glömde såklart den mappen i skåpet! -.-
 
Ska nog kolla på lite Pretty Little Liars medans jag laddar mobilen och äter nått... Skriver senare, pusspuss
Tumblr_m9r8nfnncc1rcj167o1_250_largeTumblr_m9r8nfnncc1rcj167o1_250_large
Gaaaah så snygg!!!!
KOMMENTERA

Hahaha fett söt

KOMMENTERA

Bilder från musiken förut

KOMMENTERA

GOODNIGHT

Hoppar in i duschen nu efter att ha sett ett avsnitt av Pretty Little Liars, sen går jag och lägger mig i sängen och pluggar lite engelska, sen blir det att sovasovasova!
Tumblr_mh98y6ldbh1rvso9go1_500_large
KOMMENTERA

Those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

KOMMENTERA

WIIIIE

Aaaaaahhhh!!!!!! Har fått mitt skal nu!!! :D
 
KOMMENTERA

HHHHHOOOOLLLLAAA

Hallå där!

Har inte kunnat skrivit nått på bloggen förrens nu, har varit i stan hela dagen! Först skolan till 2, sen gick jag på stan en stund för att mamma skulle hämta mig, så vi kunde åka till Rud för att fira Jonatan!!
 
När vi kom till Jonatan så höll dom på att göra bullar, as gott!!! Orkar inte dra upp vilka som var där, men dom vanliga! :) Köpte förresten kallingar till Jonatan, ett par röda och vit randiga, as snygga ;)
 
Gick ju på stan innan, då köpte jag en pyjamas, pyjamas byxor och pyjamas tröja! Köpte en grå kortärmad tröja, och köpte en bok, Gilla Hata Horan. Hoppas den är braaa! Köpte även kludd, behöver det till mina vackra affischer, haha!

Just nu sitter jag och kollar på Simpsons med Alva och Marcus, azuuuuummm!!!!!! Ska snart ta nått att äta också, blir nog flingor... Orkar inte laga någon mat. Blir att kolla på Pretty Little Liars samtidigt också... Sen måste jag duscha, mitt hår är super äckligt just nu...
 
Maja har förresten skickat lite bilder nu, så jag lägger upp dom i ett nytt inlägg, lägger upp på det jag köpte nu, skriver mer sen!
 
KOMMENTERA